среда, 12 июня 2013 г.

Модуль 5. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання Інтернет-ресурсів у процес навчання моїх учнів, а саме:
- Обговорили в парах власні презентації щодо представлення ідей проектів та оцінювання навчальних потреб учнів і внесли деякі корективи;
- У цьому модулі ми досліджували, як здійснювати пошук потрібних ресурсів в Інтернеті та оцінювати їх адже інтернет може бути потужнім інструментом для проведення досліджень.
-Розглянула, як можна використовувати Інтернет-ресурси в дослідженнях, комунікаціях та співпраці бо майстерне оперування пошуковими стратегіями допомагає учням і вчителям ефективно шукати корисні відомості та дані в Інтернеті та роботі в групах.
-Переглянула закони правомірного використання інформації описують, як учителі та учні можуть скористатися під час навчання матеріалами, захищеними авторським правом.
- Створила списки використаних джерел
- Створила форми оцінювання веб-ресурсів для використання учнями відповідних вікових категорій;
Отже ми знайшли і зберегли Інтернет-ресурси, які можна використовувати при вивченні обраної теми. ми обговорили, як використовуватимемо інтерактивні Інтернет-ресурси для пояснення учням нових можливостей співпраці, спілкування та проведення досліджень. Ми також розглянули шляхи ефективного пошуку та оцінювання Інтернет-ресурсів для проведення досліджень та навчилися правильно використовувати ці ресурси, дотримуючись закону про авторські права. Ми спланували, як використовуватимемо Інтернет при вивченні теми.

1 комментарий: